Nové složení PAP technologie


Nyní více než kdykoli předtím zkoumáme a zkoumáme nové přísady, abychom mohli dodávat ty nejlepší výsledky pro domácí bělení zubů.
 

PAP - Phthalimidoperoxycaproic acid je na špici technologie bělení zubů a také naše hlavní ingredience bělení zubů, která oxiduje zubní skvrny a vytváří ve vašich zubech lehčí sloučeniny, které vytvářejí bělící efekt.

Je prokázáno, že bělí zuby stejně efektivně jako tradiční přísady, s bonusem, který nezpůsobuje poškození skloviny a demineralizaci zubů, které jsou součástí tradičních bělících přísad jako je například samotný peroxid vodíku, který je známý pro jeho účinnost, kterou dokáže doručit ve stejném měřítku PAP bez poškození skloviny.

Dusičnan draselný je běžně používanou přísadou v zubních pastách určených speciálně pro citlivé zuby, protože bylo klinicky prokázáno, že snižuje přecitlivělost u lidí vystavených věcem, jako jsou studená jídla a nápoje.
Rozhodli jsme se zahrnout do našeho složení dusičnan draselný, abychom pomohli lidem, kteří trpí citlivými zuby při použití jiných metod bělení jako jsou bělící pásky na zuby nebo jiné bělení s obsahem peroxid vodíku.

Hydroxyapatit je přirozeně se vyskytující minerální vápenatý apatit, který je tvořen vápníkem, fosforem a kyslíkem a tvoří velkou část lidské kostní struktury. Ukázalo se, že hydroxyapatit pomáhá remineralizovat zubní sklovinu a posílit vaše zuby. Zahrnutím Hydroxyapatitu pomáháme aktivně posilovat zuby a minimalizovat jakoukoli citlivost.

 

Celé složení:  Jedlá soda, Voda, PAP, Sorbitol, Propylene Glycol, Glycerol, Potassium Nitrate, Polyethylene Glycol-8, Hydroxyapatite, Hydroxyethyl Cellulose, Celulózová guma, Xanthanová guma, Saccharin Sodium, Mentol, Methylparaben, Aloe Vera, Heřmánek lékařský, Granátové jablko, Propylparaben.
Upozornění: Udržujte mimo dosah dětí. Produkt není určen dětem mladších 12 let. Všechny naše zubní bělící přípravky nejsou náhradou standardního ordinačního bělení. Prosíme, poraďte se s Vaším lékařem v případě těhotenství, pokud máte vážné problémy s dásněmi nebo pokud jste nedávno měli dentální operaci. Gel nepolykejte. Dráždivé. Vyhněte se kontaktu s oči pokud se Vám gel dostane do očí vypláchněte si oči vodou. Gel, který se dostane do kontaktu s kůží, může způsobit dočasné podráždění. Gel nevybělí korunky, dýhy, plomby ani jiné zubní výplně.